Колеги спешно ми са необходими :
1. номер на предпазител във веригата на бензиновата помпа.
2. Номер на реле / по таблото/
Трябват ми за да се ориентирам по-бързо къде ми е проблемът.
А той е - спря помпата - до днес виеше , придърпа ми на 2 пъти като се опита да загасне. След като загасна колата не чувам помпата .
Отивам да свалям кората в багажника и да меря дали има напрежение до помпата, но , ако няма ще ми трябват номерата на релето и предпазителя. Нямам книжка на колата.
Благодаря предварително
П.С. До помпата не отива напрежение. При подаване с доп. кабелипомпата заработва и вдига гориво.
Mamka му релето за помпата се намира под дебитомера
Но до него не отива напрежение.
Като му подадох 12 В принудително на извода на който трябва да има 12В и на извода на който превключва двигателя запали.
Трябва да има някъде предшазител ама ???
Хайде бе хора помагайте да вдигна самолета във въздуха, че съм бесен вече.
1. номер на предпазител във веригата на бензиновата помпа.
2. Номер на реле / по таблото/
Трябват ми за да се ориентирам по-бързо къде ми е проблемът.
А той е - спря помпата - до днес виеше , придърпа ми на 2 пъти като се опита да загасне. След като загасна колата не чувам помпата .
Отивам да свалям кората в багажника и да меря дали има напрежение до помпата, но , ако няма ще ми трябват номерата на релето и предпазителя. Нямам книжка на колата.
Благодаря предварително
П.С. До помпата не отива напрежение. При подаване с доп. кабелипомпата заработва и вдига гориво.
Mamka му релето за помпата се намира под дебитомера

Но до него не отива напрежение.
Като му подадох 12 В принудително на извода на който трябва да има 12В и на извода на който превключва двигателя запали.
Трябва да има някъде предшазител ама ???

Хайде бе хора помагайте да вдигна самолета във въздуха, че съм бесен вече.
Comment